Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Wandelvakantie Azoren

Wandelvakantie Azoren

De Azoren zijn een prachtige bestemming voor een avontuurlijke en rustgevende wandelvakantie. De Portugese Archipel zijn een ultieme locatie voor wandelaars.

Logisch, de natuur is werkelijk adembenemend. Daarnaast zijn er meer dan zestig goed onderhouden routes om te wandelen genaamd Azoren Trails. De Trails zijn uitgestippeld door de rijke en verrassende natuur. De routes zijn geschikt voor alle wandelniveaus. Of je nu vaak de schoenen aantrekt of niet. Op de groene eilanden kan iedere vakantieganger prachtig wandelen.

Eilanden boordevol natuurwonderen

Wandel langs vulkanische landschappen en natuurlijke geisers.  Ontdek meer over wandelen op de Azoren,  unieke wandeltrails en wandelvakanties.

Veilige en adembenemende Trails – wandelroutes

Op de Vulkanische eilanden in de Atlantische Oceaan ontdek je meer dan vijftig Trails. Trails zijn officiële routes om te wandelen. Het is een netwerk van beschermde paden om te wandelen. De paden om te wandelen zijn samengesteld door de lokale vvv. De wandelroutes gaan door de vele bezienswaardigheden en highlights die de eilanden rijk zijn. De paden zijn er in verschillende zwaartes. Om die reden is er voor iedere wandelaar een gepaste wandelroute. Samengevat’ de Azoren zijn de perfecte bestemming voor een wandelreis.

Droomreis

Droom je ervan ultiem te genieten van de natuur? Durf jij andere vulkanen en kratermeren en historische plekken ontdekken? Ontdek je grillige wandelpaden door over natuurlijke geisers? Wandelvakanties zijn er in diverse types Of je een avontuurlijke wandelaar bent die gemakkelijk wandelt. Of wanneer je slechts enkele kilometers loopt. Een wandelreis Azoren biedt voor alle type wandelaars een onvergetelijke wandelvakantie.

Favoriete wandelpaden op Sao Miguel

Sao Miguel is het grootste eiland. Je vindt hier de bekendste paden om te wandelen.
De populairste paden om te wandelen op Sao Miguel zijn:

  • Lagoa das Furnas: ontdek de natuurlijke geisers en warmwaterbronnen. De wandelroute is 9,5 km. Het niveau is gemakkelijk.
  • Populaire wandelroute langs kratermeren: Mata do Canario: Sete Cidades. Route: Celdeira, 7 km. Wandelniveau: easy.
Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: